Selecteer een pagina

Scoot Amsterdam

Ben je op zoek naar de beste en snelste manier om Amsterdam te ontdekken? Word je gek van de hoge parkeerkosten ? Het openbaar vervoer komt je je keel uit ? Of wil je lekker een dagje naar het strand zonder je zorgen te maken over de file of het vinden van een parkeerplek voor je auto als je er eindelijk bent. Daarom is Scoot Amsterdam er! Dan regelen wij dat de scooter bij je thuis, op je werk, je hotel of je air bnb wordt afgeleverd op het tijdstip dat jou uitkomt en voor zolang als jij wilt.

Eenvoudig te boeken, vul online het huurformulier in en je krijgt een bevestiging via de email, of bel ons voor andere boeking mogelijkheden.

Onze scooters zijn eenvoudig te besturen en hebben een buddyseat. Ze zijn voorzien van een bagagedrager, opslag in het zadel en een windscherm voor het rijcomfort.
Alle scooters hebben een gecertificeerd slot tegen diefstal en worden afgeleverd met een volle tank benzine.

 

• Bij aflevering van de gehuurde scooter dient u een borg van 250e te betalen door middel van een credit/debit card of contant. Dit bedrag ontvangt u retour bij het inleveren van de scooter.

• De huurprijzen zijn inclusief verzekeringskosten.

• Scooters moeten worden teruggebracht met een volle tank benzine of er wordt een bedrag van 10,00 euro extra berekend.

Pakketje bezorgen

Scoot Amsterdam biedt nu ook de mogelijkheid om uw belangrijke en urgente poststukken, documenten en pakketten te bezorgen. Onze koeriers halen de stukken bij uw kantoor of huisadres op en bezorgen deze snel en efficiënt in en rondom Amsterdam.
Vertel ons waar en wanneer u het poststuk wilt laten bezorgen en Scoot Amsterdam regelt de rest. Bij aflevering ontvangt u een bevestigingsbericht van ons.

Scoot Amsterdam rekent een standaardtarief van €15,- (€20,- op zon- en feestdagen) per bezorging en wij garanderen een levertijd van maximaal 1 uur.

Pakketten mogen maximaal een afmeting van 500 mm x 500 mm hebben en mogen niet meer dan 15 kilo wegen.

Scoot Amsterdam bezorgt 7 dagen per week van 8:00 tot 20:00 uur.

Om een koerier te boeken, kunt u ons bellen op 06-11125632.